lördag 23 augusti 2014

Uppdatering på träningsfronten

I tisdags var jag och Malin på Kalmar Kanotklubbs prova-på-paddling. Vi och sex andra som aldrig hade suttit i kajaker begav oss, efter några grundläggande tips, ut i sundet. Det var inte så avancerat att ta sig fram, men man inser att det är en sport som kräver otroligt mycket teknik om man ska bli duktig och det är målsättningen.

I övrigt är det mycket fokus på styrka just ny. Senaste löpningen resulterade i känningar i benen så just nu jobbar jag på att bygga upp benen sakta och samtidigt bygga styrka i övriga kroppen. Det är väldigt smidigt att bo granne med gymmet när man jobbar och tiden för träning är minimal.

Jag försöker även hinna med minst ett pass på cykeln varje vecka. Det är snart läge att kolla på pannlampa med om man ska kunna cykla i skogen under höst och vinter.

Övrigt fokus ligger nu på den stundande Turkietresan. Efter det så är det dags att planera träningen ordentligt. Samt sätta upp mål för 2015. Det ända klara målet nu är Kalmar Minitriathlon och Wings for Life World Run.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar