fredag 26 september 2014

Kreatursägare Kalle Blake

Ja, ni läste helt rätt. Numera är vi en till i familjen. Vi hälsar Linderödssvinet Amalia välkommen till familjen. Det är dock högst temporärt då det är slakt beräknat till slutet på nästa sommar och fram tills dess bor hon hos Daniel, Jessica och Lo på Daje-gård. (http://www.dajegard.se) Där kommer hon ha det bra! Gå utomhus på stora områden och bara äta ekologiskt foder. (Och lite rester från Kalmar Musteris produktion.)


På träningsfronten är det lugnare. Jag kör på med styrkan, cykel och löpning. Styrkan har blivit lite roligare nu när man lärt känna gymmet lite bättre och till och med fått finbesök av resterande Team BAR några gånger. I löpningen ska jag börja träna upp antalet steg/minut nu. Känner i benen och fötterna att jag borde få upp intensiteten där så man skonar fötterna lite mer och får en bättre energieffektivitet. Ska testa att springa till lite 180 bpm-listor på Spotify.

Nästa vecka är det planerat en sista kajak före vintern och sen Världens Barn-loppet på lördagen. Övrigt på schemat är ett nytt försök i att springa på mornarna. Denna gången genom att frekvent gå upp tidigt varje dag oavsett om jag tränar eller bara dricker kaffe och kollar nyheterna i lugn och ro.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar