fredag 5 september 2014

En vecka går snabbt

Imorgon är det dags att åka hem till Sverige igen. En vecka går väldigt fort, men är precis lagom när man reser med små barn. Jag tror vi alla är redo att åka hem nu, trots att vi haft en underbar vecka. Mycket bad, god mat och dryck. Allt har verkligen varit över förväntan.

Tyvärr fick Kira ta en pause i lite mer än ett dygn på grund av en infektion i halsen. Hög feber och svårt att svälja är inte kul när det är över 30 grader. Som tur var har hotellet en egen sjukmottagning med både sjuksköterska och en allmänläkare som kunde skriva ut febernedsättande och antibiotika. Efter mindre än ett dygn är hon nu mycket piggare och kunde till och med bada idag.

Denna veckan har verkligen bjudit på avkoppling och vila. Tjejerna har sovit lite längre på mornar och även på dagar så även föräldrar kunnat vila. 
Detta var första gången vi åkte med all-inclusive, men absolut inte sista. Att inte behöva fundera över mat, dryck, snacks och annat på en hel vecka är verkligen semester! Maten höll hög klass och det var ett brett utbud. Viner och öl var lokala men även dem av bättre kvalitet. 

Ser redan nu, 17 timmar före hemresa, fram emot nästa resa. Fast nu är jag redo att jobba ett tag igen.


Jag har hunnit läsa både "Cyklistens Anatomi", som förmodligen återkommer i en recension i eget inlägg, och Richard Carlsons "Hetsa inte upp dig för småsaker", igen. Jag tror det är tredje gången nu, men alltid lika uppfriskande. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar